08-20-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Konya Çumra
Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Hakkında - Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Tanıtım - Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Resimleri - Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu İletişim
Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Tarihçesi:
1936 yılında eğitim ve öğretime başlamıştır Tarihi bir iki katlı kerpiç binada eğitim verilmiştir
İlk Eğitim ve öğretime başlarken Küçükköy İlköğretim okulu adı ile başlamıştır Okuluz tarihi
çatalhüyük kazı merkezine 2 km uzaklıktadır Yeni bina 2003 yılında yapımıştır Okulun adı
çatalhöyük kazı merkezinden dolayı 2003 yılında Küçükköy Çatalhüyük İlköğretim okulu adını
almıştır
Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KÜÇÜKKOY ÇATALHÜYÜK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Küçükköy ilköğretim Okulu Çumra
Telefon Numarası: 3324525239
Faks Numarası:
E-mail Adresi: 710035@meb k12 trKucukkoyio@gmail com
Web Adresi: -
Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Resimleri:
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
|