08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nejat İşler Yönetmen Yorumları
Yönetmen Yorumları
Radoslav Spassov (Çalıntı Gözler)
Nejat İşler'le çalışmak nasıldı? Çok yetenekli olmasının yanı sıra Nejat'ın çok hoş bir elektriği de var Canlandırdığı karakter onun oyunculuğuyla güç ve derinlik kazandı Çekimlere başladığımızda başka bir yerde işi olmaması büyük şanstı
Emir Kusturica (Kafana Göre Mavi Jeans Reklamı)
Nejat İşler çalıştığım ilk Türk oyuncu İyi bir oyuncuyu gördüğüm an anlarım Nejat'ı gördüğümde de öyle oldu Kalitesi, gücü son derece belirgin ve etkileyici Türk oyuncularla çalışmayı çok isterim Çünkü kendini yarı Asyalı yarı Avrupalı hissetmenin yarattığı melankolinin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum Bu bakımdan bizimle çok ortak noktanız var Yıllardan beri Türk kültürünü tanımaya çalışıyorum Orhan Pamuk'un kitaplarını okuyorum Bir gün bu kültürün bir parçası olacağıma eminim
Serdar Akar (Barda)
Neden Nejat İşler'i seçtiniz? Daha önce çalışmamıştınız birlikte Çalışmamıştık ama yakınlığımız vardı Nejat iyi bir oyuncu Bir oyuncunun içinde ne kadar 'yüz' varsa o kadar iyidir ve onda çok yüz var Bu filmdeki yüz de Nejat'da vardı Geçenlerde filmi kalabalık bir grupla seyrettik ve özellikle Nejat çok beğenildi Doğru düşünmüşüz o da doğru düşünmüş
Semih Kaplanoğlu (Yumurta)
Filme tamamen kendini bırakabilen, sizin ne istediğinizi yerine getirmeye çalışan, kuralları kalıpları olmayan şahane bir aktör o Karakterin geçmişinden çok, o anın, şimdinin değerini bilen, kalbi ve aklı ile vücudunu birleştiren, filmin ritmini, temposunu, ilk anda sezmeye çalışan bir aktör 
Çağan Irmak (Mustafa Hakkında Her şey)
Fiziksel olarak oyuncuları çok zorladığım bir film oldu bu Nejat yarım saat çıplak ayakla ormanda koşmak zorunda kaldı Ayakları kesildi, yaralandı Dayak yedi Ben bazen kendimden nefret ettim Ama Nejat hiç gıkını çıkarmadı Oyuncular zor şeyleri yapmaktan tuhaf bir zevk alıyorlar
Fatih Akın (Yaşamın Kıyısında), Nejat İşler'in son yıllardaki performansını çok beğendiğini ve tanışmak için filmde kullandığını dile getirdi Bu durumun bir tür Cast çalışması olduğunu vurgulayan Akın, sonraki yıllarda bu sanatçıyla başka projelerde birlikte olabileceğini ifade etti
Kaynak : Wikipedia
|
|
|