08-15-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fotograf Filmi Ziyaretçi Görüşleri
* Fotograf Filmi Ziyaretçi Görüşleri
2
3
4
6
fırat daşdemir
21 11 2008 07:33:00
filmin konusu güzel olmakla eraer kazım öz çok anlamlı sahneler katmış(otoüsün tünelden çıkış anı,askerin konvoya katılmamak için gerillanın akraası olduğunu söylemesi onun sayesinde kurtulması,ve en güzelide sonundaki kör ee sahnesi) çok güzel göndermeler var ama tekniği iraz zayıf uldum açıkçası,unu tecrüeyle gidereilir sonuçta,genç i adam ayrıca çakmak ağlantısı fazla i raslantı olmuş 
9
deniz yılmaz
02 12 2007 13:43:00
hem ele aldığı konu hemde o konuyu ustalıkla dile getirilmiş i film azı şeyler vardır duygu yoğunluğundan konuşmakta zorlanırsınız,dokunulsa ağlamaya hazırsınız,işte öyle işey u ,insanlar değişmeye çalışır ya aza,u film eni değiştirdi,gerçekleri daha net göreiliyorum,öyle konular gerek insanlığa,dedim ya orhan veli misali anlatamıyorum,tek kelimeyle eksiksiz,,,,,
6
hakan koc
10 09 2007 10:00:00
filmin konusu gerçekten çok önemli,ama u kadar önemli ir konunun üzerinden yüzeoysel ir şekilde geçmek ne kadar doğru tartışılır filmi eğendim seeide görmezden gelinen azı gerçeklere parmak asan az filimlerden iri olduğu için
7
film değindiği konudan dolayı çok özel fakat kamera sürekli genel çekim yapmış ayrıntı diye irşey yok Çok yüzeysel ir şekilde anlatılmış Ayrıca oyunculuklar çok kötü ence,daha iyi filmlerini ekliyoruz kazım
4
melike coşan
05 05 2007 12:29:00
iyi ir film değil sadece anlattığı konu itiari ile değerli görülen ir film sanatsal derinliği yok son zamanlarda yönetmenlerde de oyunculuklarda da hiç ir şey yapmamak sanatsal derinlik gii görünsede seyirci olarak şahsen en(Daha doğrusu kendini geliştirmişir seyirci olarak)unu yutmam Nazmi kırık diğerlerine göre iraz daha farklı ir performans iziyor elette ama daha iyisi mutlaka yapılacaktır en arkadaşlara güveniyorum ve yeni projelerini saırsızlıkla ekliyorum aşarılar 
duygu dersim
26 02 2007 12 00
u filmi izledıgımde göz yaşlarıma hakım olamadım gercekten süpper elinize ve yüregınıze saglıkk dfalrca izlesemde ıkmam izlemektennnn tşkler
ali kocaman
21 12 2006 16:32:00
heycanla ekliyorum inanıyorum ki güzel ir filim olmuştur oynuyan ütün arkadaşların yüreyine salık izler sizler güweniyoruz şimdiden aşrılar ( ALİ KOCAMAN)
Ercan DEMIR
21 11 2006 19:55:00
Harika ir film'di İzlemedim ama nasıl olsa izleyecegim Yorumu simdiden yapayim dedim (ortama ayak uydurmak gerekli) )
edirxaney
21 11 2006 17:40:00
çok güzel filmdi     ellerinize arkadaşlar
muhammet kapazan
10 11 2006 14:22:00
ukadarda acıklı yapılmazki  saaha kadar ağladık                 
Kaynak: intersinema com
|
|
|