Yalnız Mesajı Göster

Süleyman Turgut Kırali İlköğretim Okulu Bilgileri Marmara Ereğlisi Tekirdağ

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Süleyman Turgut Kırali İlköğretim Okulu Bilgileri Marmara Ereğlisi Tekirdağ

Süleyman Turgut Kırali İlköğretim Okulu Hakkında - Süleyman Turgut Kırali İlköğretim Okulu Tanıtımı - Süleyman Turgut Kırali İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Süleyman Turgut Kırali İlköğretim Okulu Resimleri

M Ereglisi Süleyman Turgut Kırali İlköğretim Okulu Tekirdağ Marmara ereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; M Ereglisi Süleyman Turgut Kırali İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, M Ereglisi Süleyman Turgut Kırali İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, M Ereglisi Süleyman Turgut Kırali İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, M Ereglisi Süleyman Turgut Kırali İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: M EREGLİSİ SÜLEYMAN TURGUT KIRALİ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: STK İLKOĞRETİM OKULU BULVAR CAD HÜKÜMET BİNASI YANI

Telefon Numarası: 2826131024
Faks Numarası: 2826131070

A-Blok iki katlı olarak 1984 yılında hayırsever vatandaş Süleyman Turgut Kırali tarafından yaptırılmış ve okula adını vermiştir3katı Devlet vatandaş işbirliği ile yapılmıştır

B-Blok 1972 yılında devlet tarafından yaptırılmıştır2 katlıdır

C-Blok binası bir katlı olup 1940 yılında devlet tarafından yaptırılmıştır

D-Blok binası 3 katlı olup 1985 yılında lise binası olarak yapılıp 2009 yılında okulumuza tahsis edilmiştir

Detaylı Bilgi için Tıklayınız

webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla