08-14-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ağaköy İlköğretim Okulu Bilgileri Biga Çanakkale
Ağaköy İlköğretim Okulu Hakkında - Ağaköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ağaköy İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Ağaköy İlköğretim Okulu Resimleri

Ağaköy İlköğretim Okulu Çanakkale Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ağaköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ağaköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ağaköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ağaköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: AĞAKÖY İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: AĞAKÖY
Telefon Numarası: 2863358528
Faks Numarası: 2863358717
Ağaköy İlköğretim Okulu
Ağaköy İlkokulu 1937 yılında köylüler tarafından ilk defa 1 derslik olarak yapılmıştır Aynı yıl eğitim-öğretime başlamıştır Yapılan binanın ihtiyacı karşılamaması üzerine 1960 yılında devlet ve köylünün işbirliği ile 3 derslik,1 salon ve öğretmenler odası ilave edilmiştir 1977 yılında 5 derslikli yeni bir bina yapılmış 16 11 1979 yılında ortaokul açılmıştır 26 08 1991 yılında aynı okul bahçesinde ilköğretime geçilmiştir 2002 yılında yapımı biten 11 derslikli binada Danişment, Pekmezli,Göktepe,Kayapınar ve merkez Ağaköy olmak üzere 5 köy öğrencisinin eğitim-öğretim gördüğü merkez okul olmuştur Halen burada eğitim öğretime devam edilmektedir
biz
|
|
|