08-14-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
22 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Ezine Çanakkale
22 Eylül İlköğretim Okulu Hakkında - 22 Eylül İlköğretim Okulu Tanıtımı - 22 Eylül İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - 22 Eylül İlköğretim Okulu Resimleri
22 Eylül İlköğretim Okulu Çanakkale Ezine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 22 Eylül İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 22 Eylül İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 22 Eylül İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, 22 Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: 22 EYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: CAMİ KEBİR MAH ESENTEPE MEVKİ HATİPLER SOKAK NO :EZİNE -ÇANAKKALE
Telefon Numarası: 2866183094
Faks Numarası: 2866183631
OKULUN TARİHÇESİ: Okulumuz 7 mayıs 1993 tarihinde Çanakkale valisi olarak görev yapan sayın Hüsnü Tuğlu tarafından hizmete açımlaştır
OKULUN İSMİ: Ezine’mizin düşman işgalinden kurtuluş günü olan 22 eylül ismi verilmiştir
OKULUN ÖZELLİKLERİ: Okulumuz gündüzlü olup normal eğitim yapmakta olup,taşıma merkezidir
biz
|
|
|