08-14-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Eseler İlköğretim Okulu Bilgileri Havran Balıkesir
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Havran'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Eseler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Eseler İlköğretim Okulu Resimleri - Ermiş Soylu İlköğretim Okulu Hakkında
ESELER İLKÖĞRETİM OKULU
OKUL
Okulumuz, 1967 yılında,Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tek derslikli olarak yaptırılmıştır Görülen gereksinim üzerine 1982 yılında, ikinci bir derslik yaptırılarak bugünkü halini almıştır
Okulumuz ilk açıldığında 19 öğrenci kayıt edilmiştir İlk öğretmeni, Mehmet ERCAN' dır Bu güne değin on yedi (17) öğretmen okulumuzda görev yapmıştır

Eseler İlköğretim Okulu Balıkesir Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Eseler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Eseler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Eseler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Eseler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ESELER İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Eseler Köyü Havran Balikesir
Telefon Numarası: 2664471116
Faks Numarası: Bilgi Yok
E-mail Adresi: 654297@meb k12 tr
Web Adresi:BALIKESİR - HAVRAN - Eseler İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|