08-14-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kocaavsar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kocaavsar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kocaavsar İlköğretim Okulu Resimleri - Kocaavsar İlköğretim Okulu Hakkında
MİSYONUMUZ
KOCAAVŞAR İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK;
Atatürk ilke ve inkılapları ışığında,çağdaş değerlere sahip,sorumluluk sahibi,olumlu düşünen,geçmişini unutmadan geleceği kestirebilen,kendi kendine yeten,eleştiren,kendisi,ailesi ve çevresi ile barışık,hoşgörülü,dürüst,erdem li bireyler yetiştirmek için varız
VİZYONUMUZ
KOCAAVŞAR İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK;
Hedefimiz istikbalimiz,güvencemiz istikrarımız

Kocaavsar İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kocaavsar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kocaavsar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kocaavsar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kocaavsar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KOCAAVSAR İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Kocaavşar Kasabası Balıkesir
Telefon Numarası: 2662583614
Faks Numarası: 2662583509
E-mail Adresi: Bilgi Yok
Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Kocaavsar İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|