08-14-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Suleler İlköğretim Okulu Bilgileri Dursunbey Balıkesir
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Dursunbey'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Suleler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Suleler İlköğretim Okulu Resimleri - Suleler İlköğretim Okulu Hakkında
SÜLELER İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ
Süleler İlköğretim Okulu 1961-1962 öğretim yılında açılmıştır İlk yıl 23 kız, 49 erkek öğrenci olmak üzere toplam 72 öğrenci ile eğitime başlamıştır
Mezun öğrenciler arasından öğretmen, polis, subay, astsubay ve hemşire gibi meslek dallarında elemanlar yetişmiştir
Okulun açılışından günümüze kadar vekil ve asil olmak üzere 36 öğretmen görev almıştır Selahattin ÇÖMER okulda ilk göreve başlayan öğretmendir Okulumuza ilk kez 1984 yılında bayan öğretmen Şerife TETİK atanmıştır
Okul binası 1975 yılında aynı bahçe içinde devlet vatandaş işbirliği ile yeniden yapılmıştır

Suleler İlköğretim Okulu Balıkesir Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Suleler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Suleler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Suleler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Suleler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: SULELER İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: SÜLELER KÖYÜ
Telefon Numarası: 2666727580
Faks Numarası: Bilgi Yok
E-mail Adresi: 652872@meb k12 tr
Web Adresi: BALIKESİR - DURSUNBEY - Suleler İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|