08-14-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Gönen Balıkesir
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Gönen'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında
Okulumuz Hakkında
Atatürk İlköğretim Okulu 2001-2002 Eğitim-Öğretim yılında Eğitim ve Öğretime başlamıştır
Okulumuz taşıma merkezi olup, okulumuza 18 köyden ve Reşadiye Mahallesinden öğrenci gelmektedir

Okulumuzda halen 622 öğrenci eğitim görmektedir
Okulumuz yaklaşık 10 000 m2 alana kurulmuş olup, iki adet basketbol ve voleybol sahası bulunmaktadır
Dersliklerin yanında BT Sınıfı, Fen Laboratuvarı, işlik, Çok Amaçlı Salon gibi bölümler bulunmaktadır
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ATATÜRK İLKOĞRETİM OKULU
Telefon Numarası: 2667623215
Faks Numarası: 2667623215
E-mail Adresi: 872018@meb gov tr
Web Adresi: BALIKESİR - GÖNEN - Atatürk İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|