08-13-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Savcılı Büyükoba İlköğretim Okulu Bilgileri Kaman Kırşehir
Savcılı Büyükoba İlköğretim Okulu Hakkında - Savcılı Büyükoba İlköğretim Okulu Tanıtım - Savcılı Büyükoba İlköğretim Okulu Resimleri - Savcılı Büyükoba İlköğretim Okulu İletişim

Savcılı Büyükoba İlköğretim Okulu Kırşehir Kaman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Savcılı Büyükoba İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Savcılı Büyükoba İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Savcılı Büyükoba İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Savcılı Büyükoba İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Savcılı Büyükoba İlköğretim Okulu Tarihçesi:
1950 yılında temeli atılan okulumuz 1951-1952 Eğitim-Öğretim yılının 01 09 1951 tarihinde , eğitim-öğretime başlamış ve o tarihten itibaren faaliyetlerini sürdürmektedir Okulumuzun tüm arsa alanı 6 590 metrekareden oluşmaktadır Okulumuzda 141 kız, 143 erkek olmak üzere toplam 284 öğrenci eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmektedir Okulumuzda 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 10 sınıf öğretmeni, 1 ingilizce, 1 fen veteknoloji, 1 beden eğitimi, 1 türkçe, 1 sosyal bilgiler, 1 matematik, 1 din kültürü ve ahlak bilgisi, 1 görsel sanatlar, 1 bilişim teknolojileri, 1 ana sınıfı ve 2 de hizmetli olmak üzere toplam 24 MEB Personeli görev yapmaktadır
İlçe merkezine bağlı köy ve mezralarda yaşayan ve okulu olmayan;eğitim-öğretim çağına gelmiş her ferdin eğitim ve öğrenimini tamamlaması için okulumuza kayıtları kabul edilmektedir
2006-2007 eğitim-öğretim yılında okolumuzdan mezun olan 22 öğrencimiz ortaöğretim kurumlarına devam etmektedir
Savcılı Büyükoba İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: SAVCILI BÜYÜKOBA İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: SAVILI BÜYÜKOBA KASABASI KIRŞEHİR
Telefon Numarası: 3867264093
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: -
Savcılı Büyükoba İlköğretim Okulu Resimleri:
Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
|