Yalnız Mesajı Göster

Çörek Otlu Aperatif

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çörek Otlu Aperatif



Malzemeler:


Yarım paket margarin

1 su bardağı yoğurt

2 adet yumurta

1 paket kabartma tozu

Yarım bardak çörek otu

Bir tutam tuz

Aldığı kadar un


Hazırlanışı:


Bir yumurtanın akı hariç, tüm malzemeyi derin bir kasenin içine alın Yeteri kadar un ekleyip, yumuşak bir hamur elde edin Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle yuvarlayın Yuvarladığınız hamurları önce yumurta akına daha sonra çörek otuna batırın Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin 175 derecelik fırında yaklaşık 25-30 dakika pişirin

Hafif soğuduktan sonra servis yapın


Afiyet Olsun


Alıntı Yaparak Cevapla