Konu
:
Çörek Otlu Aperatif
Yalnız Mesajı Göster
Çörek Otlu Aperatif
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çörek Otlu Aperatif
Malzemeler:
Yarım paket margarin
1 su bardağı yoğurt
2 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
Yarım bardak çörek otu
Bir tutam tuz
Aldığı kadar un
Hazırlanışı:
Bir yumurtanın akı hariç, tüm malzemeyi derin bir kasenin içine alın
Yeteri kadar un ekleyip, yumuşak bir hamur elde edin
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle yuvarlayın
Yuvarladığınız hamurları önce yumurta akına daha sonra çörek otuna batırın
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin
175 derecelik fırında yaklaşık 25-30 dakika pişirin
Hafif soğuduktan sonra servis yapın
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul