Konu
:
Sorpa Corbası
Yalnız Mesajı Göster
Sorpa Corbası
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sorpa Corbası
500 gr kuşbaşı (kuzu eti veya tavuk eti) tercih sizin
1,5 yemek kaşığı un
Yarım demet taze soğanın yeşili
1 ufak kase yoğurt
Yeteri kadar tuz, karabiber, pul biber
1 yemek kaşığı margarin
Bir tencerenin içine margarini koyun
Etleri ilave edip biraz kavurun
Sonra içine bol su ilave edip etler yumuşayana kadar pişirin
yeşil soganları ince ince dograyıp icine atıyozpişirmeye devam ediyoz soganların rengi degişiyo pişince zatan Tuzunu ve karabiberini ekleyip ılınıncaya kadar bekleyin
Unu ve yoğurdu karıştırıp iyice çırpın corbayı terbiyeleyin bu kadar kolay ve lezzetli bir corba afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul