Yalnız Mesajı Göster

Sorpa Corbası

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sorpa Corbası



500 gr kuşbaşı (kuzu eti veya tavuk eti) tercih sizin

1,5 yemek kaşığı un

Yarım demet taze soğanın yeşili

1 ufak kase yoğurt

Yeteri kadar tuz, karabiber, pul biber

1 yemek kaşığı margarin




Bir tencerenin içine margarini koyun Etleri ilave edip biraz kavurun Sonra içine bol su ilave edip etler yumuşayana kadar pişirinyeşil soganları ince ince dograyıp icine atıyozpişirmeye devam ediyoz soganların rengi degişiyo pişince zatan Tuzunu ve karabiberini ekleyip ılınıncaya kadar bekleyin

Unu ve yoğurdu karıştırıp iyice çırpın corbayı terbiyeleyin bu kadar kolay ve lezzetli bir corba afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla