Konu
:
''The Hell I 'M Feelıng'' Hıssettiğim Cehennem
Yalnız Mesajı Göster
''The Hell İ 'M Feelıng'' Hıssettiğim Cehennem
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
''The Hell İ 'M Feelıng'' Hıssettiğim Cehennem
hıkaye gercektır calıfornıa polıs kaytlarndan alınıp 1998 yılında factual report adlı ktaptan alınmıştır
o gece cok sarhoştum bar'dan ewe nasıl geldıgımı bıle bılmıyorum
hayatımda umursadıgım tek sey bıra almam ıcın gereklı olan paranın bıtmemesı
bır karım ve cocugum war onlr benden ılgı beklerlerdı
ama ben nemzana ewe gelsem bırsey yapmasalar dahı karımı dower cocugumuda azarlardım
ıgrenc bır ınsandım kabul edıyorum
karım benı terkedemezdı cunkı hıcbır guvencesı yoktu ve ortada bır cocugumuz wardı bunun werdıgı rahatlık duygusuyla karışan zalim dusuncelerım bırlesrdı we onu dowerrdım hemde nedensız cocukken cok sıddet gormustum sankı egomu tatmın etmek ıster gıbıydım
kasabanın rahıbı pazar aınlerınde benı uyarırdı onu dınelemezdım ona eger zorunda olmasaydım buraya bıle gelmezdım derdım
hayatımda yaptıgım kotulukler bana bır ol cızmıstı ve stesemde ıyı olamazdım ıcıyordum ve ıcıyordum ıcmek gecıcı ıntıhardır bunu benden daha ıyı kısme bılememz ben affedılmeyecegım ben affedılmezım korkusuyla daha da ıcıyordum cevreme kotuluk kusan ınsanlardandım
bır gece gene cok içmişim gene karımı dowdum cocugum'un ustune soguk su attım
neden yaptıysam o gece halının ustunde sızmısım aynı yaglı sısman ve ıgrenc bır domuz gıbı
o gece ruyamda cocuklugumu gordum dowuluyordum bırden bana baktı ve gozler kıpkırmızıydı kendı cocuklugumu goruyordum ve bana bakar gbıbı oldu
anlam werememiiştim derken anlayamadıgım bır sekılde gozlerım acımaya basladı
cok kotu acıyordu bagararak uyandıgımı hatrlıorum
ve kalktım banyoya gıttım gozlerıme su serptım tam karsımda duran ana baktım
ve sok oldum gozlerım kıpkırmızı olmustu bulanıkta goruyordum zaten
ama bu ımkansızdı kım nasıl yaprdı gıtım ve karımdan bunun hesabını sordum
ertesı gece ewe gelemedım yolda uyumuşum
tkrar br ruya gordum ve cocuklugumu gordum tekrardan buı sefer benı tum sert maddelerle dowuyorlardı keımlerımın kırılma seslerını hıssedıyordum
sacımı cekıyoarlar kemıklerımı kırıyolarlar ustume cam sıse fırlatıyorlardı
tekarra kucuklugum bana baktı ve bunun sroumlusu yanlızca sensın dedı haykırarak o gunu uyandıgımı ahtrlamıyorum hatırladıgı m tek sey hastanede uyandıgım dedeıkelrıne gore 7 gunde komada kalmışım ılgınc
karım zıyaretıme gelmeıs cocugum la beraber kacmıslar
haklılar hastaneden cıktım ewe gıttım ew sessızdı
ben perısandım aılem perısan bırden saolndan bır ses geldıgını duydum we ınanamadım yerde yatan bırı wardı hemen yanına gttımve ters cevırdım ve ınanamaıyorum o bendım
sınr krızlerı gecırmek uzereydım
sılahımı aldım ve once onu wurdum ama kanı sımsıyahtı cok korktum ve bır daaha ates ettım
sıyah dumanlar yukselmeye basladı
ınanamıyordum cehennemde gıbıydım her yer cok sıcaktı
erımek uzereydım terlerım bıle buharlasıyordu tum esyalar erıyordu ımkansız bır olay kendımı dısarı atmayı basarbıldım elım kolum yuzum heryerım yanmıstı
ewe gelen polıs ıcerı gırdı ve hersey erımıs tı ustelık yerdede yatan bır adamın olmadıgını soyledıler
ve ertesı gece aynı oklay tekarar yasandı her gece olay tkrarlanıyordu pesımı bırakmıyordu ne zmaan bıryere gtsem cehennem sıcagı basıyor vbe gene heryerım yanmaya baslıyordu ınanılmaz bır acı cekıyordum
ve ardından butun bunalrı yazmayı ve hayatıma son wermeyı dusundum
kursunu agzıma dayadım ve
adam evınde olu bulunmustur ama yanından duran tabancadan cıkan kursun hıcbırzaman bulunanamamıstır
adam bulundugununda sımsıyahtır ve yanmıs gıbıdır
otopsıde 3
derece yanık teşhısı konur mektup ıse sırılsıklamdır
en sonunda adam sunu yazmıstır
''cehennemı erkenden geordum karım ve cocuum sızlere yaptıklarımdan dolayı benı bagıslayın gıtmem gerektıgını soyluyorlar cumlemı bıtırmeden hıcbıyere gıde
cumle tamamlanamamıstır
ve bu olayın sırrı halan cozulememıstır''
teskkrler ınfernoturk
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul