08-13-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şifa Hazinesi Bir Hediye...!
Alemlerin Rabbi'nden, Şifa Hazinesi Bir Hediye  !
İÇİNDEKİLER:
• Posa
• A, Bl, B2, B6, C ve E vitaminleri
• Uçan yağ
• Tanen
• Organik asidler
• Şekerler
• Silisyum
• Demir
• Flor
• Fosfor
• Manganez
• Kükürt
YAN TESİRİ: Ekşi elmayı fazla yemek unutkanlık ve ateş yapar
1) Güzel kan yapıcı: Elma kürüne devam etmek (günde 1 öğün sadece tatlı elma yemek) güzel kan yapar Elmayı bolca yemeye devam edilir
2) Hamile gıdası: Tatlı elma yemek hamilelerin mide bulantısını giderir Güzel kan yapar, kolay doğum yapmasını sağlar, anne karnındaki bebeği iyi besler
3) Güzel uyku verici: Gece yatmazdan evvel elma yemek tatlı uyku verir, elma yendikten sonra dişleri mutlaka misvaklayınız
4) Zayıflama kürü: Günlük 1 öğün elma yemek hazmı kolaylaştırır, şişmanlıktan kurtarır
5) Beyni açıcı: Elmayı bolca yemek beyni açar
6) Zararlı ifrazatları (toksinleri) atıcı: Elma kürüne devam etmek vücuttaki zararlı tuzları atar
7) Cildi güzelleştirici: Gece yatarken 2 elma yeseniz, sabahleyin yüzünüzün beyazladığını göreceksiniz Elma suyu ile cilt sık sık temizlenir
8) Sivilce, egzama: Elma kürüne devam edilir (Bol elma yenir )
9) Serinletici, susuzluk giderici: Susadıkça elma, hıyar, kavun, karpuz gibi berdi gıdaları yiyiniz
10) Hazmı kolaylaştırıcı: Elma yemek hazmı kolaylaştırır (Kabuğunu soymadan ) Bu hazım kolaylaştırıcı etki elma ve hıyar kabuğunda mevcuttur
11) Böbrek çalıştırıcı: Elma yemek böbrekleri çalıştırır
12) Bronşit, nezle, anjin: Elma yemeğe devam edilir Çekirdekleri biriktirilir Elma çekirdekleri, ayva çekirdekleriyle beraber yalnız elma çekirdeği de olur Ezilip kaynatılır Sabahleyin süzülüp balla tatlandırılarak gargara yapılır Bu çaydan içmeye devam edilir
13) Kalp ve damar açıcı: Elmanın yeni çıkan filizleri, oğul otuyla beraber kaynatılıp balla tatlandı-nlarak soğuk içilmeye devam edilir
14) Bağırsak kurtları: Elma çekirdeği, kabak çekirdeğiyle beraber ezilip kaynatılır, sabahleyin süzülüp 1 su bardağı içilir 1-2 saat yemek yenmez 1 hafta devam edilir
15) Uçuk, ağız içi iltihapları: Elma yenmeye devam edilir, aç karnına
16) Mide ülseri: Elma yenmeye devam edilir
17) Zehirlenme: Elma yaprakları kaynatılıp balla tatlandırılarak içilmeye devam edilir
18) Sarılık: Elma kürüne devam edilir
19) Karaciğer güçlendirici: Elma kürüne devam edilir
20) Halsizlik: Elma şurubuna devam edilir
21) Kansızlık: Elma şurubuna devam edilir
22) Çıban: Elma pişirilip çıban üzerine lapası bağlanır
23) Göz kuvvetlendirici: İçinde A vitamini olduğu için gözleri kuvvetlendirir
24) Kolesterol: Elmayı kabuğuyla yemek kolesterolü düşürür
25) Mikrop öldürücü: Kabuğuyla elma yenirse içeriğindeki malik asit mikroplan öldürür
26) Kusma Bulantı: Hamilelik bulantıları ve normal bulantılara elma yemek çok faydalıdır
27) Safra düzenleyici: Tatlı elma yemek safrayı düzenler
|
|
|