Yalnız Mesajı Göster

Pudingli Tavuk Göğsü Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pudingli Tavuk Göğsü Tarifi Yapılışı



Pudingli Tavuk Göğsü Tarifi - Pudingli Tavuk Göğsü Yapılışı - Pişirme Talimatları - Pudingli Tavuk Göğsü Hazırlanışı





Malzemeler:
* 1 litre süt
* 1 su bardağı un
* 1 su bardağı toz şeker
* 1-2 yemek kaşığı nişasta
* 1-2 yemek kaşığı tereyağı
* Varsa 1/2 çay kaşığı damla sakızı
* 1/3 paket kakaolu bisküvi (robotta çekilmiş)
* 1/2 paket kakaolu puding
* 2 su bardağı süt
* 1/2 su bardağı fındık içi (irice dövülmüş)

Hazırlanması:
* Bir borcama veya tepsiye robotta çekilmiş bisküvileri yayın
* Orta boy tencereyi soğuk suyla hafif ıslatın İçine 1 litre sütü, unu, şekeri, nişastayı koyun Ocağa alın ve sürekli olarak karıştırın
* Isınmaya başladığında damla sakızını ve tereyağını ilave edin 1-2 dakika kaynatıp ocaktan alın
* Robottan geçirerek, bisküvi kırıntılarının üzerine dökün
* Soğuduktan sonra 2 su bardağı sütle pudingi pişirin Onu da tavuk göğsünün üzerine dökün
* Dövülmüş fındıkla süsleyin Buzdolabında soğutup servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla