Yalnız Mesajı Göster

Nazlı Aş Tatlısı Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Nazlı Aş Tatlısı Tarifi Yapılışı



Nazlı Aş Tatlısı Tarifi - Nazlı Aş Tatlısı Nasıl Yapılır - Nazlı Aş Tatlısı Malzemeleri



Malzemeler - 1 Çay bardağı Ceviz
- 15 ( 3/2 ) Su bardağı Pirinç
- 5 Su bardağı Su
- 1 Su bardağı Toz Şeker
Üzeri İçin - Kararında Tarçın Hazırlanışı Pirinçleri yıkayıp 5 su bardağı suda, orta ateşte iyice yumuşayıncaya kadar pişirin Toz şekeri ekleyin Şeker eriyip pirinçler şeffaflaşınca, servis kâselerine boşaltın Buzdolabında 2 saat soğutun, ceviz ve tarçın serperek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla