Yalnız Mesajı Göster

Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır - Kayısı Reçeli Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır - Kayısı Reçeli Yapılışı



Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır - Kayısı Reçeli Yapılışı

Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır


Kayısı Reçeli Yaparken Kayısıların Biraz Olgunlarını Seçmenizde Fayda Var Kayısıları Yıkadıktan Sonra Soyun (Tercihe Bağlı )ve Çekirdeği Çıkarın 1 Kase Doğranmış Kayısıya Bir Kase Toz Şeker Bu Şekilde Ölçün ve Bir Gece Bekletin

Ocağa Alın ve Orta Ateşte Kaynatmaya Başlayın Kaynamaya Başlayınca Köpük Oluşmaya Başlayacak u Köpüğü Süzgeçli Kaşıkla Alın Köpüğün Tamamen Temizlendiğine Emin Olun Kaynatma Süresi 10- 15 Dakika Arası (Kıvama Göre Belirleyin) Ocaktan Almanıza 2-3 Dakika Kala Yarın Limon Suyunu Ekleyin ve Ocaktan Alın Soğumaya Bırakın

Alıntı Yaparak Cevapla