Konu
:
Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır - Kayısı Reçeli Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır - Kayısı Reçeli Yapılışı
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır - Kayısı Reçeli Yapılışı
Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır - Kayısı Reçeli Yapılışı
Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır
Kayısı Reçeli Yaparken Kayısıların Biraz Olgunlarını Seçmenizde Fayda Var
Kayısıları Yıkadıktan Sonra Soyun (Tercihe Bağlı )ve Çekirdeği Çıkarın
1 Kase Doğranmış Kayısıya Bir Kase Toz Şeker Bu Şekilde Ölçün ve Bir Gece Bekletin
Ocağa Alın ve Orta Ateşte Kaynatmaya Başlayın
Kaynamaya Başlayınca Köpük Oluşmaya Başlayacak u Köpüğü Süzgeçli Kaşıkla Alın
Köpüğün Tamamen Temizlendiğine Emin Olun
Kaynatma Süresi 10- 15 Dakika Arası (Kıvama Göre Belirleyin) Ocaktan Almanıza 2-3 Dakika Kala Yarın Limon Suyunu Ekleyin ve Ocaktan Alın
Soğumaya Bırakın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul