Yalnız Mesajı Göster

Biberli Düğün Çorbası

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Biberli Düğün Çorbası



un
o 3 çorba k yoğurt
o yarım Limon Suyu
o 1 yumurta
o etsuyu
o 1 çorba k tereyağı
o kırmızıbiber
o Tuz


HazırLanışı :


Gerdan etlerini düdüklüde iyice haşlayın ve kemiklerinden ayırın Tencereye etleri ve etsuyunu alın diğer tarafta un,yoğurt,yumurta ve limon suyu ile bir terbiye yapın üzerine soğuk su ilave edin
Bu karışımı tenceredeki etsuyu ile ılıştırarak tencereye ilave edin
Çorba kaynayınca servis tabağına alın ve üzerine tereyağı ile yakılmış kırmızı biber ilave edinArzuya göre sirke ilave edilerek afiyetle yenir

Alıntı Yaparak Cevapla