Konu
:
Nane Ve Rezeneli Kuzu Tarifi Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Nane Ve Rezeneli Kuzu Tarifi Yapılışı
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Nane Ve Rezeneli Kuzu Tarifi Yapılışı
Nane ve Rezeneli Kuzu Tarifi - Nane ve Rezeneli Kuzu Yapılışı - Kuzu Yemeği Nasıl Yapılır - Pişirme Talimatları
Malzemeler
500 gr
kuşbaşı doğranmış kuzu kol
200 gr
rezene
1 adet soğan
1 adet limonun suyu
12 bardak et suyu
1 bardak su
14 kutu krema
5 dal nane
Tuz ve karabiber
Hazırlanışı:
Rezene ve naneyi incecik kıyın
Soğanı soyup küp küp doğrayın
Kuzu etini NutriCook tenceresine koyun
Rezene, soğan, nane, et suyu ve suyu ekleyip tuz, biber ile tatlandırın
NutriCook’un kapağını kapatın
Akıllı kontrol saatini 7 dakikaya ayarlayın
3
programı seçin
Buhar çıkışı gerçekleştiğinde ateşi kısın, böylece geri sayım başlamış olur
İşaret belirdiğinde ateşi kapatın ve program seçiciyi buhar konumuna getirin
Böylece düşük basınçta buharlı pişirme otomatik olarak başlar
Pişirme işlemi tamamlandıktan sonra, NutriCook’un kapağını açın
Etlere krema ve limon suyunu ekleyip karıştırın
Yanında buharda haşlanmış sebzelerle servis yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul