Konu
:
Polo Tavuk But Tarifi Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Polo Tavuk But Tarifi Yapılışı
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Polo Tavuk But Tarifi Yapılışı
Polo Tavuk But Tarifi - Polo Tavuk But Yapılışı - Polo Tavuk But Nasıl Yapılır - Polo Tavuk But Malzemeleri
MALZEMELER
4 adet tavuk budu
2 çorba kasigi tereyagi
1 adet tavuk suyu bulyon
Nisasta
4 adet patates
2 çay bardagi süt
Tuz, su
YAPILIŞ TARİFİ
Tavuk butlarinin üzerindeki deriyi çikarin
Butlari boyuna bir biçak
yardimiyla kesin
Kemikleri çikarin
Tek parça halindeki butlari kizdirilmis
tereyaginda kizartin
Ardindan kirdiginiz tavuk kemiklerini tereyaginda
soteleyin
Tencereye aktarin
Üzerine, kemikleri 3 parmak geçecek kadar
su koyun
Tuzunu ayarlayin
Su yariya azalana dek kaynatin
Suyu
süzgeçten geçirin
Tavuk suyu bulyonu ekleyin
Eriyene dek karistirin
Yeterince nisasta ekleyin
Kisik ateste koyulasincaya dek pisirin
Patatesleri haslayin
Püre kivamina gelene dek ezin
Bir tencereye aktarin
Sütü, 1 çorba kasigi tereyagini ekleyin
Iyice karistirin
Tuz ile tatlandirin
Servis tabaginatavuk budu ve püreyi yerlestirin
Etin üzerine tavuk suyu
sostan gezdirin
Sicak servis yapin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul