Konu
:
Tavuk Etli Güveç Tarifi Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Etli Güveç Tarifi Yapılışı
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Etli Güveç Tarifi Yapılışı
Tavuk Etli Güveç Tarifi - Tavuk Etli Güveç Nasıl Yapılır - Tavuk Etli Güveç Malzemeleri
Malzemeler - 2 Adet Biber
- 1 Tatlı kaşığı Biber Salçası
- 2 Adet Domates
- 1 Yemek kaşığı Domates Salçası
- 1 Adet Kuru Soğan
- 400 Gr Mantar
- 4 Adet Tavuk Göğsü
- Yarım Çay bardağı Zeytinyağı
- Kararında Karabiber, TuzÜzeri İçin - 1 Demet Maydanoz
- 150 Gr Rendelenmiş Kaşar Peyniri
Hazırlanışı Soğanı piyazlık doğrayın ve zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun
Salçaları ekleyip 3 dakika kavurun
Tavuk etlerini kuşbaşı doğrayarak ilave edin ve tahta kaşıkla karıştırarak çiğ görüntüsü kayboluncaya kadar pişirin
Küp doğranmış domatesleri, sivribiberleri ve mantarları ekleyin
Tencerenin kapağını kapatarak kısık ateşte 35 dakika pişmeye bırakın
Tuz, karabiber ekleyin
Yemeği güveç kaplarına paylaştırın ve üzerine rendelenmiş kaşar peyniri döküp fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin
İnce kıyılmış maydanoz ile süsleyerek sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul