Konu
:
Balık Buğulama
Yalnız Mesajı Göster
Balık Buğulama
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Balık Buğulama
BALIK BUĞULAMA
Malzemeler ;
4 kişi için
1 Kg Balık
1 çay bardağı ZeytinYağ
1 adet Limon
1 çay bardağı Su
1 demet maydanoz
Tuz
Yapılışı;
Temizlenmiş balıklar düz bir tencerenin dibine sıralanır
Üzerlerine zeytinyağ, tuz ve su konur
İnce ince doğranmış maydanozlar serpilir
Hepsinin üstüne ince ince dilimlenmiş maydanoz konur
Tencerenin kapağı kapatılıp 10-15 dakika kadar pişirilir
Buğulama Uskumru, Tekir, Hamsi ya da Sardalya balıklarından yapılabilir
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul