Konu
:
Buğulamalar
Yalnız Mesajı Göster
Buğulamalar
08-13-2012
#
3
Prof. Dr. Sinsi
Buğulamalar
Levrek Buğulama
(4 Kişilik)
Malzeme:
1 kg levrek
4 adet domates
100 gr mantar
2 diş sarımsak
2 dilim limon
1 çorba kaşığı beyaz şarap
1 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı domates sosu
3 adet sivribiber
5-6 dal ince kıyılmış maydanoz
karabiber
kekik, tuz
Yapılışı:
Levrekleri temizleyip iki yanından fileto çıkartın
Domatesleri rendeleyin
Mantarları limonlu suya yatırın
Derince bir borcam kaba levrek filetolerı yerleştirin
Üzerine rendelenmiş domatesleri ve mantarı yayın
Sarımsak, beyaz şarap, domates sosu, kekik, tuz, karabiber, yeşil biber, kıyılmış maydanoz ve tereyağını ekleyin
Üzerine limon dilimlerini yerleºtirin
170oC’a ısıtılmış fırında 20 dakika piºirin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul