Konu
:
Sebzeli Kalkan Filetosu Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeli Kalkan Filetosu Tarifi
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeli Kalkan Filetosu Tarifi
İçindekiler
4 parça
kalkan
filetosu (her biri yaklaşık 150 g)
100 g
pırasa
100 g
havuç
750 ml su
150 g tereyağı
taze
soğan
(ince doğranmış)
tuz ve kara
biber
Sebzeleri ince dilimler halinde doğrayın
Balığın iki tarafına da tuz ve kara
biber
ekin
Balık filetolarını rulo haline getirin ve birer kürdanla tutturun
Clipso'nun sepetin içine sebzelerle birlikte
koyun
Tereyağının 50 gramını sebzelerin üzerine
fındık
büyüklüğünde serpiştirin
Buhar sepeti ayağını tencerenin dibine yerleştirin ve tencereye 750 ml soğuk
su
doldurun
Sepeti üzerine
koyun
Kapağı kapatın ve basıncı en yüksek dereceye ayarlayın
4 dakika pişirin
Buharı
hızlı
bir şekilde serbest bırakın
Kapağı hemen açarak sepeti çıkarın
Sebzeleri ve balığı kalan 100 g tereyağına bulayın
Üzerlerine ince kıyılmış taze
soğan
ları serperek hemen servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul