Konu
:
Alabalık Menü Tarifi Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Alabalık Menü Tarifi Yapılışı
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Alabalık Menü Tarifi Yapılışı
Alabalık Menü Tarifi - Alabalık Menü Nasıl Yapılır - Alabalık Menü Malzemeleri
Malzemeler
* 4 adet Alabalık fileto
* 1 su bardağı Un
* 1/2 su bardağı Sıvı Yağ
* 2 çorba kaşığı Tereyağı
* 4 çorba kaşığı Limon Suyu
* 2 diş Sarımsak
* 2 çorba kaşığı Kapari
* Tuz
* Beyaz Biber
* Servis İçin :
* Kızarmış Patates
* Limon dilimleri
*
* 4 Kisilik
* Mutfak: Belirsiz
Hazırlanışı
Alabalıkları her iki tarafını da tuzlayıp unlayın
Sıvıyağda önlü arkalı kızartın
Diğer tarafta tereyağmı eritin
�çine ince kıyılmış sarımsak ve kapari ekleyin
Limon suyu ve beyazbiber ilavesi ile karıştırın
Kızarmış balıkları servis tabağına alın
Hazırladığınız menuer sosu balıkların üzerine gezdirerek, patates kızartması ile birlikte servis yapın
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul