Konu
:
Bademli Alabalık Tarifi Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Bademli Alabalık Tarifi Yapılışı
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bademli Alabalık Tarifi Yapılışı
Bademli Alabalık Tarifi - Bademli Alabalık Yapılışı - Bademli Alabalık Nasıl Yapılır - Bademli Alabalık Malzemeleri
MALZEMESİ:
4 alabalık
75 gr
kuru üzüm
75 gr
badem
katıyağ
1 çay kaşığı kimyon
1/2 çay kaşığı tarçın
karabiber
tuz
Kuru üzümleri yıkayın
Bademleri soyup, ortadan ikiye ayırın ve kızdırılmış yağda pembeleştirin
Üzerine kuru üzümleri, kimyonu ve tarçını katıp karıştırarak 1 dakika pişirin
Fırın tepsisine alüminyum folyo yayın ve temizlenmiş, tuzlanmış ve biberlenmiş balıkları üzerine yerleştirin
Hazırladığınız karışımı balıkların üzerine yayın
Alüminyum folyoyu kenarlarından sıkıca kapatıp 180 derece ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul