Konu
:
Biberiyeli Barbun Tarifi Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Biberiyeli Barbun Tarifi Yapılışı
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Biberiyeli Barbun Tarifi Yapılışı
Biberiyeli Barbun Tarifi - Biberiyeli Barbun Nasıl Yapılır - Biberiyeli Barbun Malzemeleri
Malzemeler - Yarım Kg Barbun Balığı
- 2 Çorba Kaşığı Biberiye
- 2 Çorba Kaşığı Nar Ekşisi
- 4 Diş Sarımsak
- 5 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
- Kararında Karabiber, Tuz Hazırlanışı Her balığa bıçakla 2-3 adet verev çizik atalım
Sarımsakları dilimleyip açtığımız kesiklerin içine yerleştirelim
Balıkları ısıya dayanıklı bir fırın kabına yerleştirelim
Zeytinyağı, nar ekşisi, karabiber ve biberiyeyi bir kâsede karıştırıp balıkların üzerine dökelim
Fırın ızgarasında her iki tarafı da nar gibi kızaracak şekilde pişirelim
Balıkları servis tabağına alıp üzerine iri tuz ve taze biberiye serpip limon dilimleri ile birlikte servis yapalım
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul