Konu
:
Sanal Sınıfta Ücretsiz Ders
Yalnız Mesajı Göster
08-12-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Erciş Cumhuriyet İlköğretim Okulu Matematik Öğretmeni Onur Uluturhan yaptığı açıklamada, boş zamanlarını değerlendirmek için bir bilgisayar satın aldığını söyledi
Uluturhan, daha sonra aldığı ekipmanla bilgisayarını güçlendirerek öğrencilerine yararlı olabilmek için sanal sınıf oluşturmaya karar verdiğini anlattı
Kararını öğrencileriyle paylaştığını ifade eden Uluturhan, “Bilgisayarı olan öğrencilerime birer tane de mikrofon almaları gerektiğini söyledim
Öğrencilerime internet üzerinden hem yazılı hem de anlatımlı olarak dersler vermeye başladım
Geçen yıl öğrencilerimin çoğunu Seviye Belirleme Sınavı'na (SBS) bu yolla hazırladım” dedi
Matematik dersi konusunda sıkıntı yaşayan veya soru sormak isteyen her öğrencinin “
uluturhan
com”
adresi üzerinde kendisine ulaşabileceğini anlatan Uluturhan, “Bu hizmet karşılığında herhangi bir ücret talep etmem söz konusu değil
Bunu zaten boş vakitlerimde yapıyorum
Matematik ders kitaplarındaki problemleri karşılıklı olarak çözüyoruz
Bu çalışmadan dolayı geçen yıl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından taktirle ödüllendirildim
Sanal sınıf çalışmam devam edecek
İsteyen her öğrenci rahatlıkla bana ulaşabilir ve ulaşan her öğrenciye de yardımcı olmaya devam edeceğim” diye konuştu
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul