Konu
:
Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar
Yalnız Mesajı Göster
Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar
08-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk İlköğretim Okulu Hakkında - Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk İlköğretim Okulu Resimleri - Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk İlköğretim Okulu İletişim
Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Göçerli İlköğretim Okulu 1957-1958 Eğitim-Öğretim yılında hizmete başlamıştır
Ancak bina olmaması sebebiyle köy odalarında eğitim öğretim sürdürülmüştür
1960-1961 Eğitim-Öğretim yılındaki fiziki yapısı ise okul binası ve öğretmen lojmanından ibarettir
Zamanla köy nüfusunun artışına paralel olarak, öğrenci sayısındaki artış nedeniyle ek binaya ihtiyaç duyulmuştur
Köy halkının ve devletin katkılarıyla 3 derslik, idare odası ve araç odasından oluşan yeni bir okul 1971-1972 Eğitim-Öğretim yılında hizmete açılmıştır
Ayrıca bu binaya ek olarak bir öğretmen lojmanı, beş kabinli (ikisi kız öğrenci, üçü erkek öğrenci) tuvalet ve bitişiğinde odunluk ve kömürlük olarak okul bahçesine iki ayrı bina yaptırılmıştır
Okulumuz 10750 metrekare bir alan içinde olup köy merasından, köy tüzel kişiliği adına tapulanmıştır
Bu alan tamamıyla ihata duvarı ile çevrilidir
Duvar köy salması ve imece usulü ile yapılmıştır
Ancak bu binalar zaman içinde kullanımdan dolayı eskimiştir
1960 yılında eğitim-öğretime başlanan binanın çatısında yer yer bozulmalar meydana gelmiştir
Kapı ve pencere doğramaları çürümüştür
Bu bina sadece depo, odunluk ve kömürlük olarak kullanılmaktadır
1971 yılında eğitime açılan binanın da çatısı elden geçirilerek, pencereleri de 2006 yılında ihale edilerek yenilenmiştir
Ayrıca bu binanın boyası (Okul-İlçe M
E
M
-Bağış)yoluyla yenilenmiştir
2000/2001 öğretim yılından itibaren 5 derslikli, idari oda, öğretmenler odası ve tuvaletlerle hizmete giren binanın da boya işleri bu eğitim öğretim döneminde yapılmaya devam edecektir
Lojman olarak kullanılan bina da ana sınıfı şeklinde düzenlenerek 2006 yılında hizmete açılmıştır
2008 yılında Ulaştırma Bakanlığı’nca hibe edilen 15+1 bilgisayarlı BT sınıfı hizmete girmiştir
Yine Ekim 2008 tarihinden itibaren geniş bant internet bağlantısı yapılmıştır
Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Dinar
Okulun Telefonu: 272 373 12 22
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Göçerli Köyü
Okulun Web Adresi:
http://gocerli
meb
k12
tr/
Okulun E-Posta Adresi:
414221@meb
k12