Yalnız Mesajı Göster

Yapılan Büyüden Kurtulmak İstiyorum

Eski 08-06-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Yapılan Büyüden Kurtulmak İstiyorum

Alıntı:

Mgso Nickli Üyeden Alıntı

Sayın SARI LALELER ilgi alakanıza çok teşekkür ederimNeyi nasıl yaptıgını bilmiyorum ama yaşadıklarımın ağırlığını 5 senedir çok iyi biliyorumİnsan işinde ve ev hayatında her saniye geriye gidermi gidiyor yada attığınız bir taş hep geriyemi düşer yada attığınız her adımı omuz zoruylamı atarsanız yada attığınız her adımda ayağınız taşa takılıp tökezlermisiniz bunun gibi çok şey malesef yemin ederimki canımdan bezecek duruma geldim ve yapanı öldürmeyi bile düşünecek durumdayım başkalarına bari zarar vermesin bundan sonrasında diye:( kaybedecek çok şeyim var herşeydenb önce çocuklarım var bunuda yapamam ama ne durumda olduğumu göstermek istedim Facebooktaki paylaşımlar videolar ve msg trafiğini olduğu gibi paylaştım duvarımdan bakarsanız nasıl dalga gectiğini anlarsınız ve ben ne yapacağımı şaşırdım elim kolum bağlandı rabbime sığındımBeni bu dertten kurtarmaya vesile olursanız sevinirim sonuçta şifa yüce Rabbimden

Peki papaz büyüsü olup olmadığını nerden anlayabilirim ve eger öyleyse bozmam için ne yapmam lazım?

allah yardımcınız olsunaynı sizin başınıza gelenler bizim başımızada geldisizin son durumunuz nebenim eşim şuan cezaevinde hayatımız alt üst oldu siz neler uyguladınız bizede söylerseniz sevinirimallah sabredenlerin yanında kötü işlerle uğraşanları allaha havale ediyorumselametle

Alıntı Yaparak Cevapla