Konu
:
Doğa Üstü Varlık Ve Cinler İçin Yardım İstekleri
Yalnız Mesajı Göster
08-06-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
HAYY Hocamızın vermiş oldugu tarifi yaptım ve
3 mm kadar uzadı ama kendi kendime yaptım çok evhamlı oldugumu biliyorum onun için yeğenimle birlikte denedik ben kendimimi kandırıyorum diye onunkine aynı boyda kaldı benimki ilk ölçtügümüzde 5 mm kadar uzadı 5 dak
felan aradan geçti tekrar ölçelim bi dedim boy eski boyuna geldi gözlerime inanamadım o an
bana nasıl yardımcı olursunuz onları kızdırmadan üzerime tepki çekmeden nasıl korunur kurtulurum ama bana çok çok sık musallat olmuyorlar belki yılda bir ama tüm işlerim çok çok kötüye işsizim askere gitmek istiyorum dosyalarımı gataya sevk ettiler sözlüydüm bozuldu 2
5 senedir iş bulamıyorum
Tarif bu şekilde idi
Kod:
bir kişide büyü olup olmadığını anlamak için o kişiden 4 parmak ip alınır veya ayak başparmağından topuğa kadar iplikle ölçü alınır her ikiside olur
önce bir kağıt üzerinde o ip ölçülür ölçülen ipliği hastanın avucunun içine konulur eli kapatılır, elini sıkmasını önerir, aşağıda okunması gereken sure ve azimeti okunur tekrar hastanın elinden o ip alınır ve daha önce ölçtüğünüz yere konulur ve bakılır eğer ip uzamışsa cin alameti kısalmışsa insan şerri (büyü) şayet ip aynı boydaysa cenabı haktan gelen bir rahatsızlık demektir
ipliği hastanın eline koyunca 3 defa HÜMEZE suresi(kuranda en son sayfalarda) ve 3 defada bu azimet okunur
okunacak azimet: egsamtü aleyke ya meymunu ya ebanuh en tenzile adla hazal eseri ve tübeyyin ma bisahibihi minel cinni fetavvelhu ve in kane minel insi febgihi ala halihi bihaggi hazihissuratiş şerifeti uluhan uluhan el acel el acel el acel essaah essaah
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul