Yalnız Mesajı Göster

İsm-İ Azam Duası Okuyunuz Ki Bu Dua Sizi Kurtarsın !

Eski 08-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İsm-İ Azam Duası Okuyunuz Ki Bu Dua Sizi Kurtarsın !

yaşanmış bir hadisedir peygamber efendimizde bu olayı yorumlamıştır ben çok etkilendim ve size de aktarmak istedim

'' Peygamber efendimizin döneminde bir tane tüccar varmışbu tüccar daima tek başına mekkeden medineye devesine eşyalarını yükleyip giderhiç bir zaman kervana katılmaz daima kendi başına gidergene günlerden bir gün tek başına işini yapmak için yola koyulur ve çölün ortasında biraz duraklar soluklanmak için

tüccar soluklanırken arkasında birinin geldiğini hisseder ve döndüğü gibi atın üstünde siyahlara bürünmüş bir adam görür ve adama direkmen şöyle der

- bütün mallarımı al yalnızca canımı bağışla?

adam;

- malların zaten benim ben senin canını alacam!

tüccar;

- o zaman bana müsade et bari son defa namaz kılayım!

adam;
- pek ala kıl bakalım nasılsa bu son kılışın der ve bekler

tüccar kamaet alır ve namaza durur namazı kılar güzelce ve namazda dua bölümünde en son olarak ismi azam duasın ı okur

'' YA VEDUDU YA VEDUDU YA ZEL ARŞİL MECİDİ YA MUDDİU YA MUİYDU YA FEALUN LİMA YURİT ES ELUKE Bİ NURİ VECHİKELLEZİ MELEE ERKANE ARŞİKE VE ES ELUKE Bİ KUDRATİKELLETİ VE KADDERTE BİHA ALA HALKİKE VE Bİ RAHMETİKELLETİ VESİAT KULLE ŞEYİN KADİR LA İLAHE İLLA ENTE YA MUĞİYSU EĞİSNİ YA MUĞİYSU EĞİSNİ YA MUĞİYSU EĞİSNİ''

Bu duayı tam 3 kere tekrarlar ve kalkar fakat garip bişey olur tam karşıda aynı simsiyah bir atın üstünde simsiyah bir adam belirir ve hırsız tüccarı bırakıp ona yönelir hırsız atı çok süratli sürer siyah atın üstüne diğer adam tek bir hareketle hırsızı yere düşürürdaha sonra tüccarın yanına geitirir

ve tüccara şöyle der;

- öldür onu?

tüccar;

- ben hayatımda hiç kimseyi öldürmedim bunuda öldürmek istemem!

ve siyah atın üstünde ki adam kendisi hırsızı öldürür

tüccar sorar;

- sen kimsin ben 3 katta ki meleklerden biriyim

tüccar;
nasıl geldin buraya der

melek;
sen ilkinde duayı okudun biz dedik içindir
sen ikinci defa okuduğunda bizde dedik aşşağıda galiba bişeyler oluyo
sen üçüncü defa okduğunda gökteki kapılar öylesine çalındıki biz dedik aşşağıda çok mühim bişiler oluyo ve bende hemen a dua ettim yalvardım seni kurtarmak için ve ta kabul etti duamı ben de geldim seni kurtardım ve tüccar hemen şükür secdesine kapandı daha sonra sında ise peygamber efindimize nakletti ve peygamber efendimizde şöyle buyurdu;

'' Hiç şüphe yokturki -ü teala sana ismi azam duasını telkin etti
Kimki duasından önce ism-i azam duasını okursa ve daha sonra duasını yaparsa muhakkak onun duasını kabul edecektir çünkü 'ın isimlerinin içinde en yüce si ismi azam duasıdır''

evet arkadaşlar işte bu konu gerçekten çok muhim size tavsiyem ezberleyin bilerek büyük harfflerle yazdım ki ezberleyesiniz

'ın rahmetti ve bereketi üzerinizde olsun amin

Alıntı Yaparak Cevapla