Yalnız Mesajı Göster

[ Yaşanmiş Bir Hadise

Eski 08-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

[ Yaşanmiş Bir Hadise

''Satılık köpek yavruları'' ilanının hemen altında küçük bir çocuğun başı gözüktü ve çocuk dükkan sahibine sordu:

-köpek yavrularını kaça satıryorsunuz?

dükkan sahibi:

-30 dolarla 50 dolar arasında değişiyor fiyatları,dedi

-benim 2 dolar 37 sentim vardedi çocuk

-bir bakabilir miyim yavrulara? dükkan sahibi gülümsedikten sonra bir ıslık çaldı ve köpekler kulübesinden beş tane yumak halinde yavru çıktıyavrulardan biri arkadan geliyorduküçük çocuk yürümekte zorluk çeken yavruya işaret edip sordu:

-bunun nesi var?

dükkan sahibi onun kalça çıkığı olduğunu ve hep sakat kalacağını açıkladıküçük çocuk heyecanlanmıştı

- ben bu yavruyu almak istiyorum

dükkan sahibi:

-hayır o yavruyu satın alman gerekmiyoreğer gerçekten istiyorsan o yavruyu sana bedava verebilirim

küçük çocuk birden sinirlendiadamın gözlerine dik dik bakarak o köpeği bana vermenizi istemiyorum o da diğerleri kadar değerli tam fiyatını ödeyeceğim

dükkan sahibi çocuğu ikna etmeye çalıştı

bu köpeiğ gerçekten almak istediğini sanmıyorumbu yavru diğer yavrular gibi koşup zıplayamayacak

bunun üzerine çocuk eğildi,pantolonunu sıvadı ve büyük bir metal parçasıyla desteklediği sakat bacağını dükkan sahibine gösterip tatlı bir sesle:

-bende çok iyi bir şekilde koşamıyorum ve bu yavrunun kendisini iyi anlayabilcek bir sahibe ihtiyacı var dedi

(DAN CLARK)

Alıntı Yaparak Cevapla