Konu
:
Kadınların Eşlerinden İsteklerine Karşı Erkekler Neler Yapmalı :)
Yalnız Mesajı Göster
08-04-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Birazda şu açıdan bakalım
Kadınlar erkeklerden ne bekler
erkeklerin yapması gereken şu;
1
cep telefonlarının msj ayarlarından ileri zamanlarda eşlerine düzenli olarak yollanmak üzere "seni seviyorum" taslak hazırlamaları,
2
gül satan bir dükkandan en azından haftada bir kere eve eşlerinden gönderildiğini zannedecek şekilde gül sipariş etmeleri,
3
eve asık bir suratla değilde gülümseyerek girmek için yanaklarını gülümsemesini sağlayacak şekilde bir nesne ile tutturmaları (para bandı iyidir
fazla belli etmez),
4
Evlerinin hemen her odasında elbise dolabı almaları (erkeklerin elbiselerinin hiç değilse dolaplarına yakın olması sağlanmalıdır
)
5
Erkekler kendilerini diksiyon derslerine gitmeli
Dans etmesini öğrenmeli,
6
Erkekler hanımları için ayrıca üzerinde "kalbimin anahtarcısına" yazılı kumbaraya düzenli olarak para atmalı (kağıt para olmamasına özen göstererek :)
7
Erkekler eşlerine "sana elbise almıştım ama dolmuşta unuttum" deyip kandırmaları ama bi kaç seferden sonra kafalarına tava yiyeceklerinden önlem almaları,
8
İntikam almak içinde saçlarını okşarken şaçlarından her seferinde bir tel koparıp "ay elim takıldı, acıdımı hayatım özür dilerim" demeli
9
"Yorgunluktan ölüyorum" demek yerine çaktırmadan "Sensizlikten ölüyorum" ya da "Yokluğundan ölüyorum" deyiverin
(Beyaz yalan bu mu oluyo :)
10
"Nerede benim çoraplarım! " demek yerine "Nerede benim biricik aşkımın o çoook sevdiği eşinin çorapları" deyin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul