08-04-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İsimsiz

Bizim şarap içmemiz ne keyfimizden, ne dine, edebe aykırı gitmemizden, bir an geçmek istiyoruz kendimizden, içip içip sarhoş olmamız bu yüzden   Çok içtim mi aklım azalır, içmedim mi neşem dağılır Ne sarhoş ne ayık bir hal varya; en iyisi o halde yaşamaktır
Başlarsam notalarla koşmaya sana, Yüzlerce''sus'' inan ki vız gelir bana ,Gözlerin içime akarsa okyanuslarca, beş çizgi dört aralık az gelir bana    
Sen yine sükutu giyin!
Dilersen hiç konuşma
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her harfi yoluna heceledim
Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim Söz verdim ben bu yüreğe Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Eski rüzgarların sözü geçmez terkettikleri dağlara, Geceye yeni şiirler gerek, gemiye yeni fırtına  Her eylüle başka yağmur  Kalana taze baharlar lazım, Ve gidene biraz yürek  Kaçanlar pişman şimdi  Kalanlar, sevmeye devam edecek 
Kıyafetleri konuşan adamların yürekleri kekeme olur
Endamına güvenen kadının içi koftur
Maskeleri yüzlerinden kalın olanların maskelerini düşürmek zordur
Maskelerini aynada seyrede seyrede asıl yüzlerini unutanları, maskelerini indirsende yüzsüzlükten döndürmenin yolu yoktur
Yapmadığını söyleyenlerin, söylediğini yap 
Al yalnızlıgını gel yalnızlıgıma Sıkılmam Senin yalnızlıgın benim yalnızlıgımla konusur, biz ikimiz susariz 
Kimsenin masalına benden sonra kahraman olma!
Kimse seni ben kadar saramayacak
Kahkahalarının tam ortasından vuracağım seni
Ayazlar isteyeceksin yüreğine
Parmak aralarında, ellerimin izleri
Dilinde harflerin faili mechul cinayeti
Bir sabah kalkacak, acı bir telaş, belki gördüğün kabus, uzanacaksın telefona Sanki yeni doğmuş bebeği sımsıkı tutarmış gibi avuçlarında hissetsende beni; ben seni duymayacağım!
Sonraya bıraktıklarım yok  Sana bıraktıklarım da…  Dünle beraber gitti düne ait ne varsa  Bana kalanları da ben sildim  Açılmayacak konular gibiyim  Gidilmeyecek şehirler gibi  Uzatmayacağım, ne söyleyecek sözüm var ne de dinleyecek haldeyim…
Uzatmayacağım, ne acım var ne de herhangi bir duygum  Uzatmayacagım, seni ilk defa bu kadar kısa kestim !
Not: Memurlar net'ten aldım, belki bir ismi vardır, birisine aittir ama oradada isimsiz Çok güzel bir yazı, forumdan eksik kalmasın
|
|
|
|