Konu
:
Öcce..(Antep Usulü)
Yalnız Mesajı Göster
Öcce..(Antep Usulü)
08-04-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Öcce..(Antep Usulü)
Ö
cce
Her ne kadar kabak mücverine benziyorsa da öccenin içine kabak ve dereotu konulmuyor
Gerçekten çok lezzetli, hem çayın yanında, hemde akşam yemeğinde, ister sıcak, ister soğuk meze olarak yenilebilir
M
alzemeler
1 Bağ (10-12 Adet) Taze Soğan
1 Bağ Maydanoz (ince ise 2 bağ)
1/2 Bağ Taze Nane
3 Yumurta
3 Yemek Kaşığı Un
7-8 Diş Sarımsak
Kimyon
Tuz
Toz Kırmızı Biber
Y
apılışı
Tüm yeşillikler robotta incecik çekilir, yada elde çok ince doğranır
Yumurta ve un çırpılır, baharatlar ve yeşillikler ilave edilerek karıştırılır
Bol yağda, yağın içine kaşıkla bırakılarak kızartılır
Peçete serdiğimiz bir tabağa alınarak yağın fazlası süzdürülür
Basit ama lezzeti yerinde
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul