Konu
:
Bonservis Veya Tavsiye Mektubu
Yalnız Mesajı Göster
08-04-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Merhaba Arkadaslar,
Bildiginiz üzere Tavsiye Mektuplari olsun Bonservis olsun bura´da calisan Personel hakkin´da kisa bilgiler verilir
Bu bilgilerden yola cikarak yeni is basvurusun´da bulunucaginiz Firma sizi degerlendirip ise uygun olup olmadiginiza karar verip sonucu size aciklar
Sizlerinde bildigi üzere asil meslegim Profesyonel Personel Egitmenligi Uzmanlik alanim ise Parakente Satis temsilcilerine daha Profesyonel satis tekniklerini seminerler halin´de aciklamak ve kendilerini gelistirmek üzere egitim vermek dalinda yaptim
Almancadan Türkceye cevirdigim zaman aciklamasi böyle yani yaklasik 2 yildir´da asil meslegimi yapmiyorum
Sizlere yardimci olabilecegimi tahmin ederek 2 tane örnek Bonservis sunuyorum
Bu Bonservislerdeki Kisinin acik kimligi is yeri vs
vs
kisimlarini geciyorum
Buralari konumuz itibariyle önemsiz
Assagida sizlerden istedigim 2 örnekdeki kisinin performansini degerlendirmeniz bakalim kaciniz Bonservisde anlatilmak istenen kalite niteliklerini anlamis
Kendinizi simdi Isverenin yerine koyun ve önünüzde bu 2 Bonservisi degerlendirip ise alin bakalim
Hangisini secersiniz?
Basliyoruz Örnek 1
Bay
X
kisa zaman´da verilen ise adab´te olup Firmamizin Ürünleriyle ilgili Bilgilere iyi bir sekil´de benimsemistir
Bay
X kendi basina ve iyi bir sekilde satis görevini sunmus ve bunun yani sira Depolama kismain´da da elinden geldigince yardimci olmaya calismistir
Bay X
verilen görevleri yerine getirmek icin yogun bir caba sarf etmistir
Müsterilerin karsisinda´ki hal ve hareketleri son derece kibar ve saygi cercevesin´de olmustur
Bay X
Firmamizdaki görevi 16
10
2010 ´ tarihinden itibaren sona ermistir
Kendisine Is hayatinda basarilar dileriz
Yukarda örnek olarak yazdigim bilgilerden kisinin size göre is kalitesi nedir? Aciklamadan kisi hakkinda ne anladiniz ?
Örnek 2
Bay X
kisa zaman da isine adabte olup Firmamizin Ürünleri hakkinda cok iyi bilgilere sahip olmustur
Bay X Ekip ve tek basina calismada cok iyi satis Rakamlari elde etmis olup bunun yani sira Depolama´da´ki kusursuz düzeni ile üstlerinden takdir toplamistir
Bay x
verilen görevleri kusursuz ve istedigimiz sekilde yapmistir
Müsterilere karsi olan hal ve hareketlerindeki saygi Is Arkadaslarinin yani sira Üstlerinden´de Takdir görmüstür
Bay x
in Firmamiz´da ´ki görevi kendi istegiyle 15
10
2010 tarihinden itibaren sona ermistir
Degerli calisanimizin bu kararindan dolayi üzgün olup, geri kalan is hayatinda basarilar dileriz
Buda ikinci Örnekti
Simdi her iki personelin artilarini ve eksilerini belirtin bakalim
hangileriniz iyi is veren anliyacaz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul