Yalnız Mesajı Göster

Sevgililer Gününde Ne Alabilirim ?

Eski 08-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sevgililer Gününde Ne Alabilirim ?

Afili paylasim icin tesekkurler canim Ama ben sunu soylemeden gecemeyecegim musadenle

Hayat fazlasiyla kaide ve kurallarla cercevelenmis, cocuklugumuzdan beri alismisiz zaten meli malara Yok hic sevmedigim halde onumdeki su yemegi yersem ancak annem o cok sevdigim kirmizi pabucu alir, yok su sinavi verebilirsem ancak sinifi gecebilirim, yok su isi halledebilirsem ancak patronun gozune girebilirimYok efendim anneler gunu, babalar, yok sevgililer gununde sevgilime sunu alirsam onu ne kadar sevdigimi en guzel sekilde kanitlayabilirim

Bu gibi ozel gunler biz kadinlarin duygusalliginin somurulmesinden baska bir sey degildir Eminim ki icinden ''off ne sacma bir adet bu ama gene de almaliyim'' boburlenmesiyle alan bir cok kisi vardir hediyesini bu gunlerde, sirf adet yerine gelsin diyerekten Hayati basma kalip bir sekle sokup daha da sikici bir hale getirmeyelim

Canimiz ne zaman isterse tutup o zaman hediye alabilelim Canimiz isteyince patrona cikisabilsek, anne ben bu yemegi sevmedim yemek isteiyorum diyebilsek, sinav vermeden sinif gecebilsek keske Hayatta zaten yeterince dayatma var, tutup bide bu absurt dayatmacaya uymayalim

Alıntı Yaparak Cevapla