Yalnız Mesajı Göster

Piranha 3D | 27.08.2010

Eski 08-03-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Piranha 3D | 27.08.2010

Filmi dün izledim

Açıkçası filmi izlememin tek nedeni birkaç farklı filmde izlediğim piranhaları 3D olarak merak etmemdi

Konu bildik; bu kez mekân deniz kıyısı değil, gelirinin çoğunluğunu genç turistlerden sağlayan bir göl kasabası Yine halkı tehlikelere karşı uyaran yetkililer, bu yetkililere kulak asmayanlar ve kulak asmayanların korkunç sonu

Bel çevresi Tom Cruise ile oynadığı Coctail filminden bu yana hayli kalınlaşmış Elisabeth Shue, kasabanın şerifi rolünde; bana biraz Jaws'daki Roy Scheider'in Martin Brody karakterini hatırlattı ki o da söz konusu filmde sahil kasabası şerifini oynuyordu Ayrıca filmin başında piranhaların ilk kurbanını canlandıran ve Jaws filminin kadrosunda da bulunmuş olan Richard Dreyfuss'un olması da son derece manidar

Parçalanmış vücutlar, kan revan ve bol çığlık Diğer taraftan da bol bol göğüs, kalça ve muhteşem vücutlar

18+ yaş sınırlaması oldukça yerinde çünkü bazı kanlı sahneler vahşet boyutuna ulaşmakta

Piranhalara ve piranhalarla ilgili filmlere çok meraklıysanız belki ilginizi çekebilir aksi takdirde filmi izlemediğinizde çok da birşey kaçırmazsınız diye düşünüyorum

Alıntı Yaparak Cevapla