Konu
:
Nihat Doğan Madonna'ya Karşı!
Yalnız Mesajı Göster
08-03-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Nihat Doğan Madonna'ya karşı!
Yıldız Tilbe'nin "Arapça'yı çiğneyemez
Biz İncil'in Latince yazılarını çiğniyor muyuz?" açıklamasından sonra Nihat Doğan da Twitter'da "Madonna İstanbul'a gelmesin" adında bir kampanya başlattı
Habertürk
com'dan Begüm Çelikkol'un haberi şöyle:
Geçtiğimiz günlerde Yıldız Tilbe Madonna'nın bir klibinde Kur'an-ı Kerim ayetlerine basmasına sinirlenmiş ve "Sevmek için saygı görmek lazım
Bunlar yeryüzündeki o kadar Kur'an'a inanan milyarları saymıyor ben mi onları sayacağım
Böcek gibi değiller gözümde
Arapça'yı çiğneyemez
Biz İncil'in Latince yazılarını çiğniyor muyuz? Çünkü bizim saygımız var
O zaman ben de bir klip çekeyim
Yeryüzünde benim olmayan bütün kutsal bilinen kitapları ve bayrakları çiğneyeyim
Şıllık, kancık karı"
diyen Tilbe, "Bütün dinler kutsaldır
Gitsin Afrika'da bir totem çiğnesin yerliler onu hemen kazana atarlar, suyuna pilav çorba yaparlar" demişti
Tilbe'nin bu açıklamalarından sonra Nihat Doğan da Twitter'da "Madonna İstanbul'a gelmesin" adında bir kampanya başlattı
Doğan, "Değil kur'an İncil veya Tevrat'a da bassa vallahi onların adı da Allah'tan olduğu için yine #madonnaistanbulagelmesin demekten geri kalmazdım" dedi
Doğan, "Bütün inançlara saygılıyız kimsenin dinine küfür etmeyiz, kimsenin kitabına da basmayız
Kur'an düşmanı Madonna'yı İstanbul'a getirten zihniyeti kınıyor ve #madonnaistanbulagelmesin diyoruz" derken, yeni bir trend topic yaratma çalışmasına devam etti
Madonna İstanbul konseri resmi olarak da açıklandı
Buna göre ünlü şarkıcı 7 Haziran'da İstanbul'a gelecek
(Habertrük)
Kaynak
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul