Konu
:
Parmesanlı Midye Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Parmesanlı Midye Tarifi
08-03-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Parmesanlı Midye Tarifi
Malzemeler
4 adet midye
2 diş sarmısak
3 dilim tost ekmeği
60 gram parmesan peyniri
3'er dal dereotu ve maydanoz
1 tutam karabiber
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz
Tarifi
MİDYELERİ iyice yıkadıktan sonra kaynayan bol suda 10 dakika kadar haşlayın
Pişince midyelerin ağızları açılacaktır
(Ağızları açılmayan midyeleri kullanmayıp, atın
Taze olmama ihtimali var!)
Sudan aldığınız midyeleri ikiye ayırın
Tost ekmeği, sarmısak, parmesan peyniri, dereotu ve maydanozu blendere alın
Üzerine karabiber ve zeytinyağı ekleyip birlikte çekin
Tuzunu ayarlayın
Haşlanmış midyelerin etli kısımlarının üzerine hazırladığınız harçtan koyun
Düşük ısılı fırında, üzerleri kızarana kadar pişirip servis yapın
Sofra Dergisi
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul