Yalnız Mesajı Göster

Tuzda Sazan Yemeği Hk. Düşüncem

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tuzda Sazan Yemeği Hk. Düşüncem



17 yaşına kadar akşehirde yaşadım ve 17 sene boyunca fırında sazandan başka balık yemedimbu yüzden sazan balığından ve kılçık ayıklamaktan nefret ederim

hatta bu hafta sonu sazanı bol olan durasallı barajına gittik ben inadına kolyoz inci kefali kovaladım

2 gün önce sazan ustası bir abimiz gölmarmaradan yakaladığı 1 kg lık pullu sazan
verdikırmamak için aldım

nasıl pişireyim diye araştırırken tuzda pişirme yöntemini merak ettim ve dün akşam pişirdimtek kelimeyle MUHTEŞEMDİbu güne kadar yediğimiz en lezzetli balıktışiddetle tavsiye ederim

benim gibi tatlısu balığını sevmeyenler mutlaka deneyinselametle

Alıntı Yaparak Cevapla