Konu
:
Sarpa Tava
Yalnız Mesajı Göster
Sarpa Tava
08-03-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sarpa Tava
Yaklasik bir senedir balik tutuyorum
Baslarda kupes isparoz ve sarpa tutuyorduk
Internette gordugum kadariyla cogum kimse sarpanin etinin lezzetsiz oldugundan koktugundan bahsediyordu bu sebeple yakaladigim butun sarpalari salmisimdir
(zaten cogu kucuk boydaydi )Fakat bende hep tadini merak etmisimdir
Bugun guvercinlik avimda hic levrek yoktu fakat giderayak iki tane guzel sarpa yakaladim birisi 30cm oburu 25 cm
Ve bu baligin tadini denemeye karar verdim
Icini hemen orda denizde temizledim
Evde kafalarini ve kuyruklarini kesip fleto seklinde baliklari ortadan ayirdim tuzlayip misir ununa buladiktan sonra kizgin zetinyaginda kizarttim
Sonuc super!!!Tadi cok guzel koku falan hicbirsey yok
Demekki yakalanan buyuk sarpalar bundan sonra denize degil tavaya=))Belki bu baligin cok taze olmasi ve sezonla ilgilidir?Bu arada bu deli sarpa degil bildiginiz sari cizgili uslu sarpa
Herkese rastgele
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul