Konu
:
Sarmısaklı Levrek
Yalnız Mesajı Göster
Sarmısaklı Levrek
08-03-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sarmısaklı Levrek
SARIMSAKLI LEVREK
Yaklaşık 300-400 gr civarında yani porsiyonluk sayılabilecek levrekleri temizledikten sonra yanlarından bıcak uçu ile küçük kesikler yapılır ve bu kesiklerin içine sarmısak konur ve çok az tuzlanır zevke göre isterirse folyonun içine bir veya iki tane defne yaprağı konulabilir veya kekik
Balık folyonun içine konulduktan sonra ister fırında isterseniz eğer açık alanda iseniz yakmış olduğunuz ateşin içine gömebilirsiniz yaklaşık olarak 20-30 dakika içinde servise hazır olur afiyet olsun
Malzemeler
Kişi başına 1 balık
5-6 diş sarmısak
Yeteri kadar defne yaprağı veya kekik
Tuz
Yeteri miktarda alminyum folyo
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul