Yalnız Mesajı Göster

Sarmısaklı Levrek

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sarmısaklı Levrek



SARIMSAKLI LEVREK

Yaklaşık 300-400 gr civarında yani porsiyonluk sayılabilecek levrekleri temizledikten sonra yanlarından bıcak uçu ile küçük kesikler yapılır ve bu kesiklerin içine sarmısak konur ve çok az tuzlanır zevke göre isterirse folyonun içine bir veya iki tane defne yaprağı konulabilir veya kekik

Balık folyonun içine konulduktan sonra ister fırında isterseniz eğer açık alanda iseniz yakmış olduğunuz ateşin içine gömebilirsiniz yaklaşık olarak 20-30 dakika içinde servise hazır olur afiyet olsun

Malzemeler

Kişi başına 1 balık

5-6 diş sarmısak

Yeteri kadar defne yaprağı veya kekik

Tuz

Yeteri miktarda alminyum folyo



Alıntı Yaparak Cevapla