Konu
:
Hamsi Çitlama
Yalnız Mesajı Göster
Hamsi Çitlama
08-03-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hamsi Çitlama
[/color][/size][size=
medium][color=green]
1- 500 gr temizlenmiş hamsi
2- yarım çay bardağı sızma zeytin yağı
3- yarım su bardağı su
4- kabukları soyulmuş
6-7 adet küçük limon parçacığı
5- 2 tutam kekik (arzuya göre 3-4 tutam)
6_ münhal miktarda tuz
karabiber, kırmızı pul biber
Balıkları bir tavaya yayın, zeytin yağı vu suyu üzerine dökün,limonları,tuzu,karabiber ve pul biberi serpin sora orta ateşe koyun, başında bekliyorsun
kaynamaya başlayınca ateşi biraz kıs,kekikleri dök ve sadece 5 dakika bekle
sonramı
AFİYET OLSUN
parmaklarınıza dikkat edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul