08-03-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaşarlı Levrek Buğulama
geçen hafta pazartesi günü tuttuğum levreği babamın rahatsızlanması sonucu yiyemeden dolaba kaldırmıştık onu bu hafta güzelce tepside yaptım aslında kömürde 2 saat pişirecektim ama yorgunluktan direk fırına attım
soğan,sarmısak,tuz,karabiber,domates,mantar,sıv ı yağ,defne yaprağı sotelenerek balığın üzerine dökülerek fırında 1 saat pişirildi son 3-4 dakikasında kaşarlar konulup fırın ızgaraya alındı ve üstünün hafif yanması sağlandı
salata,domates,salatalık, havuç rendesi,soğan,kekik,beazpeynir,zeytinyağı karışımıdır 2 salata doğranmış soğan üzerine zeytinyağı ve kırmızı pul biber karışımıdır
levrek buğulama lüfer,çupra ve palamutlada denendi ve güzel oldu
|
|
|