Yalnız Mesajı Göster

Miraçta Mevla (C.C) Bizi Şikayet Etti

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Miraçta Mevla (C.C) Bizi Şikayet Etti

MEVLA CC, M i r a c ' d a bizi şikayet etti;

" Peygamber Efendimiz (SAV) buyurdu: "Rabbim (CC) Bana (Mirac'da)

ümmetimden şikayetlerde bulundu!" "

(ALLAH'u Teâlâ (CC) hazretleri bizi Peygamberimize (SAV), nelerden şikayet etti?)

Ben (CC) onlardan yarının ibadetini istemiyorum, onlar Benden (CC) yarının rızkını istiyorlar

Ben (CC) onların rızkını başkalarına vermiyorum, onlar ibadetlerini başkalarına gösteriyorlar

Benim (CC) verdiğim rızkı yiyorlar, başkalarına teşekkür ediyorlar

Kullarımla iyi geçiniyorlar, Benimle CC kötü geçiniyorlar

İzzet şeref Benimdir (CC); İzzet şeref verecekte Benim (CC) Ancak onlar Benden (CC) başkasının kapısında izzet şeref arıyorlar

Ben (CC) Cehennemi kâfirler için yarattım, onlar canlarını Cehenneme atmaya çalışıyorlar

Habibim, ümmetine söyle eğer ki bir kimse onlara iyilik ediyor diye onu seviyorlarsa, en çok Beni (CC) sevsinler, çünkü en çok Ben (CC) onlara iyilik ediyorum

Gök ve yer ehlinden bir kimseden korkuyorlarsa, esas Benden (CC) korksunlar, çünkü Benim (CC) Kuvvetim hepsinden üstündür

Eğer bir kimseden ümid ediyorlarsa, ancak Benden (CC) ümid etsinler çünkü Ben (CC) kullarımı seviyorum ve Benden (CC) ümid eden kullarımı boş çevirmiyorum

Mallarıyla, canlarıyla eğer bir kimseyi tercih ediyorlarsa, mallarını canlarını sadece Bana (CC) tercih etsinler Çünkü Ben hepinizin Mâbuduyum

Yâ Muhammed (SAV), Ümmetinin mallarını çok yapmadım, ümmetini Kârun gibi eski ümmetler gibi zengin yapmadım ki, Kıyamet günü hesapları uzamasın

Ümmetinin ömürlerini uzun yapmadım ki, kalpleri katılaşmasın

Onları ansızın öldürmedim ki, dünyadan tevbesiz çıkışları olmasın

Dünyada onları en son ümmet yaptım ki, kabir de kalmaları uzamasın, mahşere yakın olsunlar

Onları en sona bıraktım ki, bütün ümmetlerin haberini okusunlar, ama onları hiçbir ümmet okumasın(Günahlarımızı vs bilmesinler)

Alıntı Yaparak Cevapla