08-03-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Başörtüsü Neyi Örter?
Selamun aleyküm kardeşim Allah(CC) razı olsun çok anlamlı paylaşım oldu sağolasın
başörtüsü neyi örter?
kaç kişi Allah rızası için örter?
kaç kişi yakıştığı için örter?
yada kaç kişi gerçek değerini bilip,sırf o değer için örter?
sorula sorular hep sorular  
ama gerçek olan şu ki her şey ALlah rızası için yapılır Rabbim bu niyette olanlardan eylesin bizleri 
en çokta ne için üzülürüm biliyor musunuz,bizler başımız kapalı istediğimiz yere gidemiyoruz,nice kardeşim var ki ALlah rızası için,imanı için üniversite bırakmış,iş bırakmış,bunlar varkende hani sırf yakıştığı için , değişik değişik şekillere koyup ve değerini bilmeyenlerin başında ben o baş tacımı gördüğümde gerçekten üzülüyorum  
ve çarşaflı bayanlara hep farklı gözlerle bakılmasından,onlara değişik ve kötü gözle bakanları gördükçede çok üzülüyorum 
ey müslümanım diyen kardeşim,
ben o baştacımı Rabbimin rızası için takarken,sen yakıştığı için takarken senin için rahat mıdır?aynada o başörtünü takerken ,bu davada ki karanfillerin gözyaşları gelmezmi ki aklına?gelmezde mi hiç sızlamaz mı o yüreğin o çarşaflı ablalarıma,teyzelerime kötü gözlerle bakarken,o gözleri sana veren Rahmandan korkmazmısın hiç     
Rabbim bizleirnde inşAllah yar ve yardımcısı olacak,ve Bu baştacının gerçek değerini bilip,Allah rızası için takan karanfiller,Allahın izni ile o kokularını dağıtacaklardır etrafına  
selam ve dua ile 
|
|
|