08-02-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Helaldir Kopya Çekmek
Helaldir kopya çekmek
Ya da benzemeye çalışmak eskimemiş eskilere
Utanma ve çekinme Bak garantisini veriyorum, helaldir dedim ya neden hala bakıyorsun bana öyle?
Râsulullah (SAV) çocuklara güler yüz gösterdi Kopya çekip güleryüz gösterdin mi sen de çocuklarına ?
Abdulkadir Geylani (ks) ana sözü dinledi, hadi durma bir kopyada burdan çek ve sakın çıkma sözünden annenin
Nice alimler ser verdi , sır vermedi bu yolda Sen de kopya çek ve sakın sır verme, serine mal olsa da
Ama hala bakıyorsun
Halbuki ne güzel olurdu değil mi şimdi bir başkasının yaptığı evi çekememek ve aynısını inşa etmek tam karşısına
Hatta daha yükseğini, en büyük benim dercesine, haşa ! Ya da ne güzel olurdu başkasının
ilmini çalmak “ben yaptım” edasıyla Hırsızlık yapmak ya da ve görmezden
gelmek yıllarca verilmiş emekleri
Kusura bakmayın bu kopya değildi kastettiğim
Kastettiğim bir kopyası olmaktı Rasulullah'ın ya da teslimiyetin bir örneği olmaktı
Sümeyye R A gibi
Ebubekir misali Sıddık, Ömer misali Adil , Osman gibi iffetli ve Aliyane cesur olmaktı kastettiğim
Hadi ey Müslümanlar, minarenin günde 5 defa haykırışı boşa değil Her defasında kopyasını çek diyor sana İslamın Bu kopya helal Bu kopya caiz Bu kopya Cennet'e götürecek
seni, firdevslerden uçuracak Melekler gibi…
Sen merak etme, sen İslamı kopya çek Bunun cefasını çekenler çekti
Kızgın çöllerde kayaları dost edindi Bilal'ler
Ammar Bin Yasirler'in gözleriönünde Anaları ve Babaları katledildi
PEKİ NEDEN BİLİYOR MUSUN ?
Neden Bilal Çölde kızgın taşlar altında ezildi ?
Neden bir sahabe savaş esnasında Rasulullah (SAV) a gelen oka başını siper etti ?
Sence nedendi Selahaddin Eyyubi'nin derdi ?
Fatih Sultan Mehmet Hânın gayreti ?
Akşemseddinlerin, Hacı Bayram-ı Velilerin küfre karşı mücadelesi ?
Nedendi sence yanık yanık Ezan okuyuşu Habeşinin ?
Hepsi ama hepsi sen kopya çekesin diye
Bir kopyası olasın diye İslamın
Eğer olur da bu kopyayı çekemeyecek olursan, hazırla kendini bütün bunların hesabını vermeye
alıntı
|
|
|